Parteneri

Toshiba GCS VisualStore

Toshiba Global Commerce Solutions (TGCS) este denumirea oficială a companiei înființate în momentul în care Toshiba TEC a achiziționat în totalitate divizia de retail IBM Retail Store Solutions, incluzând aici și dezvoltarea, vânzarea și operațiunile de mentenanță din magazine. IBM deține în continuare 19.90 procente din afacere.
Toshiba Global Commerce Solutions este un Partener Premium de Afaceri IBM pentru un Comerț Inteligent.

Portofoliul de soluții TGCS conține o gamă largă de tehnologii pentru magazine, de la terminale POS până la “digital signage”, de la sisteme complexe de operare pentru retail până la display-uri moderne și imprimante.

Lansările recente, de mare importanță includ TCxWave, o unitate in-store modernă care poate fi configurată ca și POS, kiosk sau unitate de auto-servire, și  TCxGravity, o platformă cu totul nouă, revoluţionară, creată pentru a oferi extindere a magazinului către numeroase canale de comunicare pentru client.

Soluțiile TGCS sunt aplicabile în numeroase domenii de retail, incluzându-l pe cel alimentar, al comerțului în masă, ospitalier, de specialitate, magazine departamentale sau de proximitate.

Suita VisualStore este o soluție IBM completă, de nouă generație, pentru operațiuni în domeniul retail. Este o aplicație unitară care poate fi adaptată și personalizată pentru un număr mare de domenii din cadrul retailului (Alimentar, Magazine de Modă, Electronice & Media, Magazine de bricolaj, Magazine universale, Magazine de specialitate, Magazine multi-concept). Folosind Suita VisualStore, comercianții pot crește experiența și loialitatea clienților, odată cu conducerea de activități moderne în magazin și o recuperare rapidă a inventițiilor.

PSS-Prosoft Solutions, împreună cu TGCS Italia, au creat și dezvoltat o suită complexă pentru industria retailului.

Suita VisualStore este în strânsă legătură cu IBM Smarter Commerce, tocmai pentru a permite crearea de scenarii inteligente la plată și pentru a transforma POS-ul într-un punct de servicii.

Parteneri software importanți

TGCS Italia este o companie deținută de grupul Toshiba și are sediul în Vimercate (Monza Brianza, Italia). A fost fondată în anul 1993 și de atunci și-a dedicat activitatea dezvoltării și implementării de soluții IT de talie mondială, care să deservească operațiunile din retail, cu o aliniere a business-ului la divizia IBM Retail Store Solutions. Bunul cheie al companiei îl reprezintă Suita de aplicații VisualStore Suite, creată să acopere vânzările din retail, promoțiile, procesele de fidelizare și auto-servire. Introdusă inițial în piață în anul 2000, a evoluat într-o soluție bogată, completă și flexibilă pentru operațiunile moderne ale retailerilor dintr-o varietate de segmente de piață, incluzând aici cel alimentar, electronice și media, magazine universale, departamentale și de specialitate.

Toshiba Global Commerce Solutions este denumirea oficială a companiei înființate în momentul în care Toshiba TEC a achiziționat în totalitate divizia de retail IBM Retail Store Solutions, incluzând aici și dezvoltarea, vânzarea și operațiunile de mentenanță din magazine. IBM deține în continuare 19.90 procente din afacere. Toshiba Global Commerce Solutions este un Partener Premium de Afaceri IBM pentru un Comerț Inteligent.

Compania are sediul principal în Research Triangle Park, N.C., cu birouri de vânzări răspândite în toată lumea. Sunt apoximativ 1,000 de angajați care lucrează pentru Toshiba Global Commerce Solutions. TGCS desfășoară afaceri în 114 țări din lumea întreagă. Un program global de parteneriat – denumit Together Commerce Alliance – ajută la răspândirea soluțiilor pentru retail Toshiba în piață. Există peste 80 de distribuitori și peste 700 de parteneri în cadrul Together Commerce Alliance.

Bizerba oferă clienților săi din industrie, comerț și logistică un portofoliu unic la nivel mondial de soluții hardware și software în jurul valorii centrale „greutate”. […]

MeridianLink® DecisionLender® automatizează procesul de obținere a împrumutului pentru creditele în rate, atât directe, cât și indirecte, permițând consumatorilor să primească automat o pre-aprobare ca […]

Toshiba este liderul de piață la nivel mondial în tehnologia magazinelor cu amănuntul. Fiind prima alegere cu amănuntul pentru soluții integrate în magazin, tehnologia inovatoare […]

Contact

Vrei să afli mai multe despre proiectele noastre sau să aplici pentru o poziție în echipa PSS? Completează formularul de contact și îți răspundem la mesaj în cel mai scurt timp.