Despre noi

Cu o experiență de peste două decenii și jumătate, ne-am dedicat revoluționării industriei retail-ului prin intermediul soluțiilor software inovatoare și a serviciilor create special pentru a îndeplini nevoile clienților noștri.

Suntem mândri să fim printre pionierii dezvoltării software din România, focalizați pe a oferi produse și servicii de top industriei retail. Cu pasiunea noastră, am contribuit la evoluția tehnologică și suntem în măsură să oferim experiența și înțelegerea necesare pentru a susține succesul afacerilor clienților noștri.

Peste 25 de ani de dezvoltare software de ultimă generație ne-au oferit o perspectivă unică asupra evoluției tehnologiei. Acest lucru ne permite să livrăm soluții complete și ușor de implementat, adaptate la nevoile actuale și viitoare ale clienților noștri. Întotdeauna am pus accent pe calitate, respectarea termenelor și un dialog deschis, transformându-ne în partenerii de încredere pentru peste 50 de clienți majori, atât locali, cât și internaționali.

La PSS, ne mândrim cu o echipă de profesioniști pasionați, care aduc valoare clienților noștri în fiecare zi. Împreună, suntem considerați printre liderii din domeniul nostru și influențăm viitorul interacțiunilor sociale și comerciale la nivel global. Ne susținem angajații în inovație și promovăm un mediu de lucru deschis, creativ și independent, pentru a livra proiecte cu un impact real. Suntem o companie de excelență constantă, iar acest lucru se datorează angajaților noștri care fac diferența.

Lucrăm alături de cele mai mari nume din industria tehnologiilor pentru retail:

Investim în inovație și în dezvoltarea industriei de software

Ne dezvoltăm constant și lucrăm cu unele dintre cele mai inovatoare tehnologii din domeniu pentru a oferi clienților noștri acces la toate dezvoltările și standardele apărute. Nu doar atât, dar suntem activ implicați în avansarea industriei, ca membrii de bază și cu vechime în asociații profesionale și tehnologice, recunoscute atât la nivel local, cât și internațional.

Association for Retail
Technology Standards

Romanian Employer’s Association
of the Software and
Services Industry

The Association for
Information Technology
and Communications
of Romania

Asociaţia Română
pentru Industria
Electronică şi Software

Contact

Vrei să afli mai multe despre proiectele noastre sau să aplici pentru o poziție în echipa PSS? Completează formularul de contact și îți răspundem la mesaj în cel mai scurt timp.