Servicii consultanţă IT

PSS-Prosoft Solutions își dorește să fie un partener de afaceri de încredere. Ne conducem afacerea bazându-ne pe principiul că pentru a ne ajuta clienții să își atingă obiectivele propuse, trebuie să înțelegem foarte bine strategia generală de business propusă.

Ne concentrăm asupra nevoilor afacerii lor astfel încât să putem oferi:

  • Soluții de business care să răspundă nevoilor și așteptărilor.
  • Răspunsuri pentru probleme de business complexe.
  • Cea mai bună tehnologie pentru a fi implementată.
  • Optimizarea utilizării resurselor.
  • Creșterea profitabilității.
  • Creșterea nivelului de retenție și satisfacție a clienților.

Serviciile noastre includ


Integrare


Arhitectură


Testare


Roll-out


Instalare și dezinstalare

Echipa noastră de experți lucrează împreună cu clientul pentru a ajuta la planificarea, implementarea și oferirea de suport pentru a găsi cea mai bună soluție, creată special pentru a răspunde nevoilor sale de business.

1. Analiza Business-ului

Primul pas pentru a crea cea mai bună soluție ca răspuns la nevoile clientului este să facem o analiză temeinică și profundă a activității curente și a obiectivelor propuse.

Dispunem de o echipă de experți care combină nivelul ridicat de cunoaștere și înțelegere a software-ului cu cele mai moderne și eficiente practici din industrie.

Echipa va face o analiză completă a proceselor care se desfășoară pentru a defini starea curentă a operațiilor. Această fază este foarte importantă pentru că scoate la suprafață problemele existente sau modificările necesare.

Obiectivul cheie este să se decidă care vor fi noile fluxuri ale afacerii din momentul în care noua tehnologie va fi implementată.

2. Proiectarea și configurarea soluției

Această etapă are ca scop final crearea unei soluții care să se potrivească perfect combinației dintre personalul existent, procese și tehnologii care vor ajuta la realizarea obiectivelor de business propuse.

Totodată, în această fază este necesar să se verifice în ce măsură procesele de lucru se integrează cu restul mediului și tehnologiilor, prin definirea modificărilor necesare la interfața tehnică, modificări și personalizări software și activități de pregătire a datelor.

Avem o echipă de implementare foarte bine pregătită care, bazându-se pe soluția creată, va construi și implementa soluția software.

3. Instruirea utilizatorului final

Obiectivul este să ne asigurăm ca personalul care va utiliza procesele și tehnologiile create este bine instruit si pregătit în a le folosi.

Creăm și punem la dispoziție materiale de instruire foarte utile, bazate pe scenarii reale. Echipa învață utilizatorii cum să folosească la cote maxime noile tehnologii, cu eficiență maximă și erori minime.

4. Instalare finală a soluției

Etapa finală este foarte importantă pentru că poate decide succesul sau eșecul unui proiect. Pregătirea corectă și executarea fără eroare sunt critice pentru o tranziție lină în magazine, cu întreruperi minime în activitate.

Contact

Vrei să afli mai multe despre proiectele noastre sau să aplici pentru o poziție în echipa PSS? Completează formularul de contact și îți răspundem la mesaj în cel mai scurt timp.