Dezvoltare Software

PSS – Prosoft Solutions are ca scop principal furnizarea de soluții care ajută retailerii să își îmbunătățească în mod semnificativ performanța afacerii. Oferim soluții pentru retail care aduc o mai bună eficiență operațională, fidelizarea clienților și o profitabilitate mărită.

Vrem să putem oferi un răspuns pentru cea mai des întâlnită întrebare printre comercianți: “cum putem îmbunătăți în mod continuu sistemele și procesele la nivel de companie, la nivel de magazin și relațiile cu clienții, menținând în același timp un bun control al costurilor și al riscurilor?” Răspunsul nostru se vede în modul în care servim clienții.

PSS – Prosoft Solutions ghidează clienții și îi lasă să aleagă dintr-o ofertă vastă și versatilă de produse sofware, hardware și servicii, astfel încât să obțină funcționalitățile și procesele necesare unei creșteri de performanță în afacere.

Oferim soluții și servicii integrate. O singură sursă înseamnă o mai mare valoare a produsului.

PSS – Prosoft Solutions este o companie care oferă pachete complete de software, hardware, și servicii pentru nevoile complexe ale retailerilor. Setul nostru de soluții cuprinde tot ceea ce un retailer are nevoie pentru planificarea și gestionarea mărfurilor, gestionarea magazinelor, a cardurilor de fidelitate, a programelor de fidelizare clienți, precum și analiza și gestionarea vânzărilor. Punem la dispoziția fiecărui client o echipă de experți software și hardware pentru a oferi consultanță în vederea alegerii soluției.

Toate acestea înseamnă că parteneriatul cu PSS – Prosoft Solutions reprezintă un mod ideal de a câștiga control asupra proiectului, de a optimiza investițiile în tehnologiile folosite și de a elimina ineficiența care vine din folosirea mai multor furnizori de tehnologie.

Contact

Vrei să afli mai multe despre proiectele noastre sau să aplici pentru o poziție în echipa PSS? Completează formularul de contact și îți răspundem la mesaj în cel mai scurt timp.