Servicii Software

Servicii Software Offshore & Nearshore

De la birourile noastre din România, suntem dedicați furnizării de servicii de dezvoltare software personalizate. Acoperim toate etapele ciclului de dezvoltare și implementare a soluțiilor software. Pornim de la ideea dumneavoastră de produs, realizăm dezvoltarea offshore, și oferim servicii de suport și mentenanță pentru soluțiile și sistemele implementate. Echipa noastră este formată din ingineri software experți în diverse tehnologii și limbaje de programare.

Am câștigat o reputație excelentă, iar acest lucru se datorează în primul rând oamenilor noștri excepționali. Suntem ferm convinși că membrii echipei noastre fac diferența. Promovăm responsabilitatea individuală, colaborarea în echipă, avem o structură organizațională flexibilă, iar mediul nostru de lucru este deschis și prietenos.

Ne menținem în permanență la curent cu cele mai recente noutăți tehnologice din domeniul nostru, ceea ce ne permite să oferim partenerilor și clienților noștri acces la cele mai recente tehnologii și standarde. Suntem mândri să facem parte din diverse organizații profesionale și tehnologice, precum Association for Retail Technology Standards (ARTS), Project Management Institute (PMI), IEEE, ANIS, ARIES și multe altele.

Cu experiența noastră vastă, suntem pregătiți să dezvoltăm și să implementăm proiecte care să satisfacă pe deplin cerințele afacerii dumneavoastră.

Servicii de Dezvoltare Software

Cu pasiunea noastră pentru inovație și dezvoltare software, PSS – Prosoft Solutions, a ajuns să fie un nume de încredere în crearea de soluții complexe pentru industria retail fiind implicată de la început în numeroase proiecte, atât în interiorul Uniunii Europene, cât și în afara ei.

Suntem cunoscuți pe piață drept parteneri de încredere și furnizori de soluții software de cea mai înaltă calitate. Experiența noastră s-a acumulat prin implementarea cu succes a soluțiilor pentru clienți din piețe extrem de competitive, precum cele din Italia, Elveția și Germania. Păstrându-ne mereu la curent cu cele mai recente evoluții din acest domeniu în continuă schimbare, suntem capabili să oferim clienților acces la cele mai recente modele de business, tehnologii și metodologii validate și actuale.

Cu o echipă dedicată de peste 75 de specialiști, pregătiți în diverse domenii tehnologice și de business, suntem aici pentru a răspunde cu promptitudine și profesionalism la orice cerințe. Ne mândrim cu parteneriatele noastre, astfel că PSS este membru al IBM Partner World, Toshiba Global Commerce Solution Diamond Partner, Microsoft Certified Partner (MCP) și membru ARTS (Association for Retail Technology Standards). Alături de noi, aveți un partener dedicat care poate face diferența în dezvoltarea și implementarea soluțiilor dumneavoastră.

Software pentru Retail

Companie românească, PSS – Prosoft Solutions este dedicată oferirii de servicii complete de dezvoltare software și soluții IT pentru lanțurile de magazine, fie ele generale sau specializate în domenii precum media și electronice, modă și accesorii, supermarketuri și hipermarketuri, sau DIY (materiale de construcții și bricolaj).

Încă de la înființare am fost parte a unor proiecte remarcabile pentru clienți din Europa, SUA și Asia. Într-o piață competitivă, PSS deține experiența și cunoștințele necesare pentru a implementa soluții complete, adaptate nevoilor unice ale fiecărui client.

Servicii Offshore

PSS a găsit rețeta succesului prin transferul către clienți al competențelor și cunoștințelor acumulate precum și al standardelor de performanță și, totodată, prin împărtășirea experienței acumulate în peste 22 de ani de proiecte de servicii profesionale software pentru domeniul comerțului cu amănuntul (retail).

Una dintre cele mai mari realizări este crearea și consolidarea unei echipe puternice, formată din specialiști cu calificări de nivel înalt, capabili să răspundă prompt și cu profesionalism la orice cerință. PSS este conștientă că oamenii cu care lucrează reprezintă cheia succesului.

Metodologii de dezvoltare software

Compania noastră este pe piață de peste 22 de ani. În tot acest timp am participat la numeroase proiecte de dezvoltare software în toată lumea. Am reușit să adunăm cunoștințe temeinice, know-how pentru a crea o metodologie puternică pentru dezvoltarea de software, pe care o aplicăm cu succes.

Metodologiile utilizate de PSS pentru dezvoltare software se bazează pe practicile cele mai avansate ale industriei de dezvoltare și servicii software. Reprezintă un framework care este folosit să structureze, să planifice, să execute și să controleze de o manieră flexibilă și evolutivă procesele de dezvoltare ale unui sistem informatic.

Contact

Vrei să afli mai multe despre proiectele noastre sau să aplici pentru o poziție în echipa PSS? Completează formularul de contact și îți răspundem la mesaj în cel mai scurt timp.