Aplicații dezvoltate

PSS-Prosoft Solutions (PSS) este o companie românească care oferă servicii complete de dezvoltare software și soluții IT pentru retail, acoperind o multitudine de segmente cum ar fi: media & electronice, fashion & accessorii, supermarket și hypermarket, DIY etc..

PSS a participat în proiecte importante pentru clienți din Europa, Asia și America  încă de la înființare. Fiind cunoscută ca un provider de servicii de cea mai înaltă calitate, PSS deține experiența și know-how-ul necesare să implementeze soluții complete în piețe cu o competiție acerbă.

O parte din aplicațiile dezvoltate cu succes:

  • ProfitPOS Mobil – aplicație recomandată pentru comercianți mici, cum ar fi magazinele fast-food, de suveniruri etc.
  • Suita VisualStore – (dezvoltată pentru TGCS Italy) – creată special pentru lanțurile supermarket și hypermarket, dar și pentru lanțuri de magazine de electronice, departamentale etc.
  • Central Loyalty System – (dezvoltată pentru TGCS Italy) – o aplicație puternică, care sprijină gestionarea strategiilor de fidelizare a clienților în lanțurile de magazine.
  • VisualStore Back Office – o aplicație de back office care ajută la gestionarea comenzilor, gestionarea stocurilor și a inventarului pentru lanțuri mici si medii de magazine.

Contact

Ai o întrebare? Trimite-ne un mesaj utilizând formularul de contact și vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil.