MeridianLink DecisionLender

MeridianLink® DecisionLender® automatizează procesul de obținere a împrumutului pentru creditele în rate, atât directe, cât și indirecte, permițând consumatorilor să primească automat o pre-aprobare ca urmare completării unei cereri de credit digitale. Se crește acoperirea pe piață, se îmbunătățește experiența consumatorilor și se simplifică procesul de aprobare într-un singur software prietenos, cu un minim necesar de resurse IT.

La MeridianLink, interconectam instituțiile financiare de toate dimensiunile și companiile fintech la tehnologii mai bune, servicii mai bune, oameni mai buni și soluții mai bune pentru a simplifica experiențele, astfel încât calitatea vietii pentru membri și clienți să fie mai bună. Problemele complexe sunt rezolvate cu soluții puternice și practice.

De la început, MeridianLink a fost lider în adaptarea la schimbare cu soluții unice, fiind primii în industrie. Oportunitățile sunt abordate cu inovație și determinare. Pasiunea pentru excelență se reflectă în soluțiile digitale pentru împrumuturi, deschiderea de conturi și depozite noi și raportarea de credit dezvoltate în cloud. Toate produsele au o reputație solidă pentru inovație, fiabilitate și accesibilitate. Pe scurt, MeridianLink lucrează pentru a accelera cele mai importante momente financiare din viață.

banking, business, financial