BIZERBA

Bizerba oferă clienților săi din industrie, comerț și logistică un portofoliu unic la nivel mondial de soluții hardware și software în jurul valorii centrale „greutate”. Acest portofoliu include produse și soluții legate de feliere, procesare, cântărire, încasare, verificare, punere în funcțiune și etichetare. Portofoliul este completat de o gamă largă de servicii de la consultanță și service, etichete și consumabile până la leasing.

Din 1866, Bizerba a adus o contribuție semnificativă la evoluțiile din domeniul tehnologiei de cântărire, iar astăzi este reprezentată în 120 de țări. Baza de clienți include companii care operează la nivel global în comerț și industrie, precum și comercianți cu amănuntul, brutării și măcelării.

Cu aproximativ 4.500 de angajați în întreaga lume și cu sediul central în Balingen, Baden Wuerttemberg, Bizerba face parte din aceeași familie de cinci generații. Facilități de producție suplimentare sunt situate în Germania, Austria, Elveția, Italia, Franța, Spania, China și SUA. Bizerba are de asemenea și o rețea globală de locații de vânzări și service.

business, logistics, retail