Activitate

PSS-Prosoft Solutions a fost fondată în anul 1997 iar soluţiile pe care le dezvoltăm împreună cu partenerii noştri sunt implementate în formate comerciale din cele mai diverse, în toată lumea.

Avem o permanentă dorinţă de a fi mai buni, de a îmbunătăţi soluţiile pe care le oferim şi suntem deschişi oricând la sugestii şi idei noi.

Misiunea noastră este să oferim soluţii şi servicii software complete atât retailerilor cât şi furnizorilor de tehnologie pentru retail.

Servicii Software Offshore & Nearshore

Din birourile noastre din România oferim servicii de dezvoltare software la cerere. Aplicăm ciclul complet pentru dezvoltarea de software. Începem de la idea dumneavoastră de produs, de la necesitățile dumneavoastră și vă oferim servicii profesionale de dezvoltare software, suport și mentenanță a sistemelor.
Află mai mult >

Soluții pentru Retail

PSS – Prosoft Solutions este un dezvoltator experimentat de soluții software complexe, specializat în domeniul retail. Fondată în 1997, PSS s-a implicat încă de la început în numeroase proiecte atât în interiorul cât și în afara Uniunii Europene.
Află mai mult >

Sevicii Consultanță IT

PSS – Prosoft Solutions își dorește să fie un partener de afaceri de încredere. Ne conducem afacerea bazându-ne pe principiul că, pentru a ne ajuta clienții să își atingă obiectivele propuse, trebuie să înțelegem foarte bine strategia generală de business propusă.
Află mai mult >

Contact

Ai o întrebare? Trimite-ne un mesaj utilizând formularul de contact și vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil.